Vážení příznivci stolního tenisu,

17.01.2018 15:32

 

rád bych vás informoval o dění v našem klubu v sezóně 2017-18.

Do tohoto období nasadil klub SK Kamenice nad Lipou z.s. 5 družstev. Z minulé sezóny postoupilo družstvo z nejnižší třídy okresního přeboru OP IV do vyšší OP III. V této třídě máme již dvě družstva a ve vyšších soutěžích přeboru okresu jedno družstvo v OP II a jedno v OP I. Naše nejlepší družstvo hraje v krajském přeboru –KP I.

 

V polovině sezóny jsou výsledky 12 družstev v každé třídě tyto:

v OP III - 7. a 11. místo

v OP II - 10. místo

v OP I - 10. místo

v KP I - 6. místo.

 

 

OKRESNÍ PŘEBORY JEDNOTLIVCŮ HUMPOLEC
Dne 6.1. 2018 se sjeli do Humpolce ke vzájemnému klání na Okresních přeborech jednotlivců sezóny 2017/18 zástupci všech hrajících oddílů stolního tenisu okresu Pelhřimov.

Náš SK Kamenice nad Lipou reprezentovali Jarmila Fenclová, Jiří Fencl a Stanislav
Zápotočný. Jarmila Fenclová obsadila nejen 3. místo v kategorii žen, ale i 3. místo ve smíšené čtyřhře s Lubošem Váňou, a dokonce i senzační 1. místo ve čtyřhře žen s Aničkou Zábojovou.

Jiří Fencl a Stanislav Zápotočný bojovali také ze všech sil, ale kategorie mužů měla přece jenom velice silné zastoupení v sportovcích hrajících většinou krajská utkání. Přesto si všichni odnášeli příjemné sportovní zážitky a jsou připraveni jít s nadšením do dalších zápasů této i dalších sezón.

Stejně jako tomu bylo i v předešlém roce, vychováváme nové naděje pro tento sport při ZŠ Kamenice nad Lipou, a to pod vedením trenéra Karla Bořila a asistenta trenéra Jiřího Daňhela. Tento rok již máme na soupiskách i nejlepší z řad dětí, aby se děti mohly účastnit sportovního klání našeho klubu, a nabrat tak další zkušenosti ve hře s dospělými hráči.

 

Jiří Jůna

 

—————

Zpět