Diskuze

Volná diskuze

Datum: 10.02.2013

Vložil: Kuba

Titulek: Re: OP1 s Humpolcem

No chce to aby mi nekdo naucil vyhravat zapasy,ktery jsou hotovy...:D dneska jsem opet daroval Davidovi Moravcu vyhru..vyhranej zapas kurna..:D

—————

Datum: 10.02.2013

Vložil: MK

Titulek: Re: OP1 s Humpolcem

Škoda to je, ale připomínám, že výsledek je zase stejný, jako váš Milane:-)To vypadá,že ta remíza je předurčená a budeme muset rozhodnout po zápase v hospodě.....Máme takovej návrh...Jít po zápase na společnou večeři na Nádraží...Co Rodinov?Souhlasí?

—————

Datum: 13.02.2013

Vložil: MB

Titulek: Re: Re: OP1 s Humpolcem

Jo zítra (čtvrtek) hrajeme v Rodinově se Slavojem Pacov, tak to za vás nadnesu!!

—————

Datum: 09.02.2013

Titulek: Rodinov v OP1

Rodinov porazil Černovice A 13:5.
Stejnej výsledek jako naše ÁČKO:-)
Už se těšíme na 9.3.2013!

—————

Datum: 09.02.2013

Vložil: běle

Titulek: Re: Rodinov v OP1

Jsme taky dobrý, 9.3. to bude mela!!!!!!!!!!!

—————

Datum: 08.02.2013

Titulek: SLAVOJ-Těmice

Výsledek z OP1.Slavoj porazil 12:6 Těmice.

—————

Datum: 08.02.2013

Titulek: pěkné

https://www.youtube.com/watch?v=bbvOGh2T0uQ

—————

Datum: 04.02.2013

Titulek: Další kolo v OP1.

V dalším kole nám začne dvojzápas s týmy s první trojky.V NE jedeme do Humpolce a další NE jedeme do Pelhřimova.Oba týmy mají hlad po postupu do KP.Uvidíme zda jim dokážeme cestu za body znepříjemnit.Snad budeme po delší době všichni zdravotně v pořádku.O výsledkách zápasů Vás budeme informovat...Já to vidím, že po tomto dvojkole:-) budeme mít v tabulce o 5b víc...

—————

Datum: 07.02.2013

Vložil: Běle

Titulek: Re: Další kolo v OP1.

Hooooši, makejte. My jedem do Černovic!!!

—————

Datum: 07.02.2013

Titulek: Re: Re: Další kolo v OP1.

Milane,

prej nebude Zeman.Tak vyhrajte!Dejte vědět,jak to dopadlo.V Humpolci makat budem.Snad to bude stačit.Chceme jim odebrat body.....:-)

—————

Datum: 03.02.2013

Titulek: Rodinov JEDE!

Podle zákulisních informací se toto hrací kolo vydařilo klukům z Rodinova.Béčko porazilo rezervu Těmic a AČKO porazilo v OP1. STS Pacov.Přesné výsledky nevím,ale třeba je někdo doplní...Gratulujeme.

—————

Datum: 02.02.2013

Vložil: Marťa

Titulek: Zápas OP 4

Zdravím všechny!:)
Včera tým Kamenice "E" navštívil pelhřimovské "I".Zápas skončil nerozhodně 9:9.Body:
Kája 0,5 Lukáš 1,5 Marťa 2,5 a Simča 4,5.
Výsledek nás potěšil,ale mohli jsme vyhrát,jelikož jsme celou dobu měli velký náskok!...Snad příště:)

—————

Datum: 03.02.2013

Titulek: Re: Zápas OP 4

Marti,

paráda a gratulace ke 2 bodům.Škoda,že nebyl plnej počet,ale to bude v dalším kole!

—————

Datum: 27.01.2013

Titulek: OP1.

Dneska proběhl další zápas v Humploci.
Přivítal nás Humpolec D a utrpěl porážku 13:5.
Karel s Fandou plnej zářez:-)Já 2,5b a Kuba 1,5b.Byloto pěkné odpoledne plné srandy.Před naším zápasem se hrál zápas dvou aspirantů na vítězství.HUMPOLEC E - POLESÍ B.Výsledek utkání 9:9.

—————

Datum: 27.01.2013

Vložil: Běle

Titulek: Re: OP1.

Nedá se nic dělat, jen vám gratulovat. Škoda jen toho zápasu ve středu.
Hu E - Po B 9:9, to byla asi řežba!!!

—————