Volná diskuze
Datum: 26.09.2013
Vložil: MK
https://www.vysocina-news.cz/clanek/krajske-kolo-ceskeho-poharu-finisuje/
Odpovědět
—————
Datum: 23.09.2013
https://stis.ping-pong.cz/htm/soutez.php?id=989&rocnik=2013&oblast=420110
Odpovědět
—————
Datum: 16.09.2013
Zdravím všechny příznivce našeho týmu,
o víkendu nás čekal výlet k utkání v POHÁRU.
Prvním soupeřem byla Vladislav, která v minulém ročníku jasně vyhrála KP3 a postoupila do KP2.Dalším týmem byl Havlíčkův Brod.Znalcům našeho sportu je známo, že v HB je snad jedna z nejlepších základen stolního tenisu v kraji.Odborné vedení jejich hráčů je na úrovni o které se nám může jen zdát:-)No, ale abych se dostal k zápasům.Vladislav nás ze začátku trochu rozesmála..SOKOLOVNA tak z roku 1930 byla z venku spíš atrakcí z hororového filmu:-)Uvolněná atmosféra v týmu byla znát.Vzájemná soudržnost byla cítit od prvního míčku.Zákaladme našeho úspěchu byla čtyřhra, když proti nám nastoupila dvojice Palát, Horký, která v minulém ročníku opravdu neprohrávala.S pokorou od každého míčku vzniklo výsledek 3:1 pro Kubu s Mírou.V dalších záapasech se nám podařilo všem porazit jejich nejslabšího hráče, který má v KP3 v śpěšnosti kolem 50%..tak, že to není žádnej nepink:-)A Kuba sestřelil po vyrovnaném boji Horkého, který byl pro mě neřešitelným problém.Ještě jsem neviděl takového útočníka...Pro Kubu skvělej skalp.Za stavu 2:3 nastupoval Míra a musíme přiznat,že ubojoval výhru 3:2, když celej pátej set prohrával až do stavu 5:8..Pak přišel plánovanje zvrat:-)Všechno pak dorazil Fanda Jelínků,kterej za velkého povzbuzování spoluhráčů rozložil soupeře 3:0 a senzační remíza byla!Zájezd do H.B. byl taky hodně poučnej.Na začátek krásné házenkářky a kobása:-)Pak lekce 0:10..Výsledek jednoznačnej,ale uvidíte v zápase kolik zápasů mohlo být i jinak, ale je trochu rozdíl,když k Vám po prohraném setu přijde trenér a řekne uplně přesnou hru a vy ihned vyhrajete.H.B. je příkladem pro všechny.Podmínky maji klucí perfektní a opravdu to uměji...to už není DOMA SÁM, jak prohlásil Frant Tůmů:-)Perfektní hra...tenhle tým bude za pár let trápit harcovníky v jinejch soutěžích a nejstaršímu bylo 17 let:-).........
Odpovědět
—————
Datum: 20.08.2013
Jen taková strohá informace.
První utkání v POHÁRU dopadlo pro Kamenici porážkou 9:1.Děkujeme Frantovi Jelínkojc,že to nebyl kanár.Jo a soupeř...SPARTAK Pelhřimov(Milan Zajíc,Egon,Filip).
Odpovědět
—————
Datum: 10.07.2013
Vložil: Tréfa
Přátelé a kamarádi,
díky za pěkně uspořádaný tréninkový večer, především panu Kkllaappoojj :) Bylo to super!
Slečna V. se snad do příště polepší a naučí se hrát proti anti, protože takhle jí tam nemůžete potřebovat :)
Na dlouhou dobu pinecu - Zdar.
Odpovědět
—————
Datum: 11.07.2013
Zdar sekáči lánůůůů,:-)
i já jsem měl radost,že se to povedlo,děkování není na místě.Bylo to pěkné...akce se musí opakovat,ale budem muset změnit den pořádání,byl jsem s Fandou v práci dost špatnej:-)Vendy nechala vyniknout Frantu Tůmu a už je pro Frantu objednanej kamenosochař,aby nám ho vysekal do kamene s cedulkou výsledku zápasu...:-)Sezóna se blížííííííííí.
Odpovědět
—————
Datum: 25.06.2013
VIDEO, kter mě donutilo objednat LEOPARDA!!!
https://www.youtube.com/watch?v=LJ4velUwMV8&list=PL25A2DEFDE3507A1E
Odpovědět
—————
Datum: 20.06.2013
https://www.youtube.com/watch?v=yTWhX_OiIRE
Odpovědět
—————
Datum: 15.06.2013
Zdar,
zasílám slíbený výsledek utkánis Humpolcem.
Prohra 10:8 .Jedinej Kuba potvrdil co jiz vsichni víme:-)Kuba4b,Míra2b,Franta J.2b,Franta T.0b.
Odpovědět
—————
Datum: 16.06.2013
Vložil: Kubajz
Prave,ze vubec...vsechny zapasy byly desne vyrovnany a klidne to mohlo bodove dopadnout uplne obracene..;) Priste si to pohlidame a vyhrajem..uz je na case,aby se ty motohodiny zacaly projevovat..:D
Odpovědět
—————
Datum: 16.06.2013
Hodiny jsou znat, ale tva kvalita je jinde ty turnaje kde jsi byl jsou silene znat.:-)Kazdopadne bych to videl,jako dobrej vysledek........
Odpovědět
—————
Datum: 13.06.2013
Zasílám informaci pro všechny naše fanoušky:-)
Tuto sobtu vyrážíme na přípravný zápas do Humpolce.Humpolec bude patřit pravděpodobně mezi nejlepší trojici soutěže.Uvidíme,jak dopadne porovnání sil s naším ÁČKEM.Zápas začíná v 10:00 v Humpolci v areálu sokolovny.Kdyby měl někdo zájem...tak máme jedno místo volné:-)Nebo uděláte autobus na podporu:-)Humpolec nastoupí v této sestavě:Poulíček,Kmoch,Trnka,Moravec.Poslední dva uličníky už známe z minulé sezóny, ale p.Kmoch a p.Poulíček jsou pro nás novinkou.Minulou sezónu působyla tato dvojice v KP3.Náš tým bude vypadat snad takto:Jeníček Kuba,Tůma Franta,Jelínek Franta a Klapp Míra...Snad teda pustěji Kubu z tenisu:-)Jestli ne tak budeme na příští sezónu schánět ještě jednu posilu:-), ale musí to bejt stejnej krasavec:-)Jediná možnost mě napadá...Tréfa z Chmelné:-)
O výsledku budeme informovat.Zdar
Odpovědět
—————
Datum: 14.06.2013
Vložil: Tréfa
Tak jestli mě chcete jen na střídání, tak to beru. Protože s Mírou se už nemůžu prostě rovnat. Je trochu jinde. :)
Odpovědět
—————
Jo...to je pravda ty seš teď asi v Praze a já v kanclu v Pacově:-)Kdyby nškdo chtěl může učinit TIP na výsledek.............Aby se vědělo,jak to máme honit...........
Odpovědět
—————
Vložil: Luboš
mám tu jeden horkej tip :D, tak doufám, že nikoho neurazim tim, že sem mu dal málo bodů :D
Humpolec "C" - Kamenice "A"
11 : 7
čtyřhry 1:1
Moravec 3, Poulíček 3, Kmoch 3, Trnka 1
Jeníček 3, Jelínek 1, Tůma 1, Klapp 1
jsem na ten match dost zvědavej, doufám, že se budete snažit, aby mi tenhle tip nevyšel :-)
Odpovědět
—————