Volná diskuze
Datum: 31.10.2013
Vložil: Luboš
moc by mě zajímalo, kdo jsi :-) nemohl by si to prosím sdělit?
Odpovědět
—————
Datum: 01.11.2013
Vložil: MK
Vážený ANONYME,
na svůj názor máte právo.Není snad jediná diskuze, kde se najde nějaký člověk, který se schovává za nějaký NICK.Již za starých časů byl vážený člověk, který se nebál říct svůj názor, ale neprováděl to podle, ale nesla za své názory následky.Podoba, kterou preferujete VY jsem přišla za komárů a dost vypovídá o člověku,který takto postupuje.Každopádně Vám přeju vše dobré a trochu zauvažujte.Od našeho družstva je toto poslední reakce.Sportu zdar a férovému jednání zvláště.Míra Klapp
Odpovědět
—————
Vložil: Filip
Co to je za slinty?? Na klukách z Kamenice je vidět že je pinčes baví a hrajou ho pro radost a vo tom to je. Sem si jist že jsou mu ochotni i hodně obětovat, myslím tím ale tréning, píli, čas. Bouhužet nevím co si myslí široká veřejnost, patřím do krajské špičky :-) , ale byla by škoda kdyby letos nepostoupily, ale život de dál a povede se to za rok. Jsou na dobré cestě a to že na kraj mají ukázali už v poháru.
P. S.: Raději se ani nepodepisuj anonyme, ještě by se mi udělalo nevolno a zůstaň ten neznámý pan nikdo co nikdy nic nedokázal.
Odpovědět
—————
Datum: 02.11.2013
se všim souhlasim, až na jednu vyjímku :-) Filipe, člověk co neumí spin, jako si ty, nemůže patřit do krajský špičky, v Těmicích si tě namažu na chleba :-)
Odpovědět
—————
Datum: 02.11.2013
Vložil: petr
on mozna umi, ale na nas to furt este staci i bez toho :( :D
Odpovědět
—————
Datum: 03.11.2013
Luboši,
odvážná informace.Nevím kam si namažeš Fildu,ale myslím, že dobře víš, že Mirka neporazíš.Tak si budete muset dát jen nějakej přátelák:-)
Odpovědět
—————
Míro, musim se modlit, abych na tebe v pavouku nenarazil :-)
Odpovědět
—————
Vložil: Filip
Lubošku, o spinu sem tam nic nepsal a v těch Těmicích si dej na chleba raději krkovičku, tu tam mívaj vynikající. A vůbec nevím kde vznikla fáma že neumím spin, před pár lety mě v Sadskej na kempu dávali za vzor. :-) P.S.: Letos se do Těmic fakt bojím, už mi slíbil že mě porazí Kuba, ted Luboš.. čekám i další, ještě že se hraje jen na 2 porážky :-)
Odpovědět
—————
ok, dám si krkovičku a Pelhřimovskou dvanáctku, ale doufám, že tě aspoň potrápim :-)
Odpovědět
—————
Vložil: Tréfa
Myslím, že reakci pana Trefila si do jisté míry nepochopil.
Chtěl jsem tím naznačit, že Kubův progres je vidět asi nejvíc z kamenických (bez urážky zbylí kluci :-) ).
Už nejednou jsem viděl, jak porazil hráče z kraje, i vejš. Nemá cenu někoho obhajovat, kdo ví, pochopí :-)
Odpovědět
—————
Datum: 30.10.2013
V NE vyrážíme za klukama ze SPARTAKU.
Čeká nás tam tým poskládaný z kluků z kraje.
Nic jednoduchého,ale uděláme vše, aby se povedlo navázat na zápas s Humpolcem.
POZOR: Naše B hraje v SO od 16:30 doma s Rodinovem.Přijďte je podpořit!
Odpovědět
—————
Vložil: MB
My z Rodinova určitě přijedem autobusem
Odpovědět
—————
Vložil: Anonym
Panove tezko verit vasim vysledkum,moc dobre vite,ze je leccos napsane.Viz zapas s STS atd. Osobne bych rad videl,jak a cim Jenicek porazi takove hrace z poharu z vaseho posledniho kola.Podle me taky jasne napsane.
Dobre vysledky jsou sice pekna vec,ale za jakou cenu.
Odpovědět
—————
Dobrý den:-)Nebo snad AHOJ.
Když jsem si přečetl tento text, tak jsem se musel opravdu smát:-)Asi jste velký příznivec našeho klubu.Škoda jen, že se nudokážete podepsat, když máte takové informace:-).Každopádně máte možnost se přijít na naše zápasy podívat a zafandit.Koukám,že Vám nejvíce v žaludku leží Kuba:-)Každopádně si můžete zavolat do Chotěboře a Světlé,jak to bylo.Ale pravděpodobně to asi neuděláte.Přeji Vám krásný den a budeme se těšit na další věcný text.Příště se prosím podepište..nemáte se zač stydět:-) Za A-tým Míra Klapp. PS:Napíšeme celej zbytek sezóny:-)
Odpovědět
—————
Vložil: Anonym Tréfa
Ahoj Mírku,
nezbývá mi nic jiného, než souhlasit s kolegou Anonymem. To co předvádí pan Jeníček na tréninku je v rozporu s tím, co má šanci uhrát na divizní hráče v poháru.
Sám těm výsledkum nevěřím ani za mák! :)
PS: Joke! ...Hrajte takhle dál a za 3 roky v KP1 :)
Odpovědět
—————