Datum: 12.12.2013
Vložil: Kuba
Prosiku nikdo 4bofdovej proti Kamenici neexistuje..:D v zadnym tymu v CR..:D
Odpovědět
Datum: 11.12.2013
Vložil: MK
Prosíku, lidi pod vlivem hrajou nejlip.Muzes se zeptat KUBAJZE:-)
Odpovědět
Datum: 13.12.2013
Vložil: Prosík
No za malou chvilku to jdem odstartovat(v hospodě) :D tak zejtra ZDAR :)
Odpovědět
Datum: 09.12.2013
Zdravím všechny odborníky našeho sportu,:-)
14.9.2013 jedeme na přátelák na JISKRU HUMPOLEC.Čeká nás soupeř postaven Lubošem Váňou.Nemůžu si odpusti vyhlášení soutěže o správný výsledek.Sestava Humpolce:Luboš Váňa,Pavel Kovář,Ondra Pros,Luděk Brzoň nebo Jirka Trnka.
KAMENICE - KRAJSKÁ POSILA!!Dan Trefil,Kuba Jeníček,Fanda Jelínek,Míra ,,MONSTER´´ Klapp.Já si myslím,že vyhrajeme 10:8!
Odpovědět
Vložil: Kubko Pincek
Body:
Kuba 2.5
Fanda 3.5
Mira 2.5
Trefa 0.5
Bude remiza a nebejt toho drevaka ze Chmelny,tak sme vyhrali..:D
Odpovědět
Vložil: Vendy
14.9.2013? A jak to skončilo ?:D
Odpovědět
Datum: 10.12.2013
Jsem byl asi nějakej přetaženej:-)Ještě,že mám v týmu inteligentní členy,kteří chápou úlety postaršího borce:-)Vendy děkuju....bude to asi pěknej zápas.Luboš si zase myslí, že si nás namažou na chleba:-),ale to bylo i v poháru a jak to dopadlo?:-)Ve čtyřhře hned začneme a pak už dopinkat do deseti:-)Jéžiši,jak já se těším na ANŤÁČEK:-)Dane, on teď Kuba začal pracovat,tak má občas takové úlety:-)
No já si taky dám body,abych nebyl za JOUDU:
Já porazím Luboše a myslím,že Pavel Kovář s Mirkem taky nerad hraje:-)Tenkrát,když jsem vyhrál jsem měl ještě sendvič a moc dobře si pamatuju,jak se mu to nepozdávalo:-)Tak sebou vemu i krále puntíků...Prosík..ten je pro mě jinde a Luďka asi neřešim...Jestli bude hrát,ale Jirka Trnků.Tak tam jsem prohrál 2:3 a tam to může bejt ošemetný..Kubo, já budu dělat asi 3,5b,jak to tak počítám:-)Dan.....to je otázka...měl za úkol včera s Lubošem prohrát což splnil a zápase mu věřím...Dan dá taky 3b,Kuba 3,5 nebo plnej.....a Fanda jde jasně pro tři...Ježiši Luboši...to bude hroznej debakl a to nám Vendy ještě sedí doma a peče cukrovíčko:-))Lubo,připrav černou vlajku!
Odpovědět
Vložil: Tréfa
Takže s Kubkou se od tohoto okamžiku nebavím.
Tipuju výsledek 11:7 pro Kame-Chmelnou :)
Odpovědět
Ty ten dřevák...to není špatnej název:-)
Odpovědět
Vložil: Prosík
Když to tak čtu,tak budem rádi, když si dáme 5bodů. :D Můj typ 11:7 pro Humpolec.
PS: Tréfo vysvětli klukům, jak je težké vyhrát v HUmpolci ;) :D
Odpovědět
Vložil: Tréfa
Děkuju panu vedoucímu Miroslavu KlaPPovi za podporu. :) Zahřeje to u srdíčka :D
Prosíku, to že jste náhodou vyhráli po x-letech nic neznamená :P :D Ale chápu, že jste na višni :D
Odpovědět
Ondro, bereme Tréfu, aby si napravil chuť:-)
A Luboše chceme dostat zase trochu na zem:-)To víš..už se vidí v KPII:-)Vemu sebou flašku RUMU,aby to utkání mělo nějakou váhu:-)Luboši, ty se s náma, ale budeš zase bavit jen na začátku a konci zápasu co?:-)Škoda,že nebudu moct pít.Ráno jedou holky do divadla a já mám hlídání toho malého usurpátora:-)
Odpovědět
Vložil: Luboš
Rum kdyžtak až po zápase :-) já během hry zásadně nepožívám alkohol :D :D :D
Odpovědět
Vložil: petr
vyhraje kame 10:8 a ten salat z chmelny udela 3 a prohraje s lubosem. O ten zbytek uz se nak podelite
Odpovědět