Datum: 26.12.2013
Vložil: Luboš
stůl pod okny je už po léta zárukou kvalitní společenské zábavy :D
Odpovědět
Datum: 26.12.2013
Vložil: Filip
Ten konec kulturní části mi ňák utek. Že by okénko?? Jinak se sportovní částí musím být spokojen. A dík za odvezení auta Péťo.
Odpovědět
Datum: 24.12.2013
Vložil: Petr
tak vanoce dobry, vsichni sme urcite dostali spoustu tenergy a ponozek, ale hlavni je zitrejsi turnaj v temicich. Takze hodne stesti zitra :)
Odpovědět
Vložil: Tréfa
Já kromě Tenergy a ponožek dostal, prosím, ještě trenýrky! :) ....zítra se budu těšit dravci!
https://www.youtube.com/watch?v=sEcXR5b8HyY
Odpovědět
to uz sem videl na foru, ale stejne parada :) jojo, tenergy je povinnost, skoda ze jezisek nezna :(
Odpovědět
Datum: 19.12.2013
Vložil: MK
Zdar,
dneska vyrážím s Fandou a Kubou podpořit borce z CHMELNÉ v zápase s Polesím.Máme jeden flek volenej.Nechcete někdo?
CHMELNÁ JEDEME!!!!!!!!!!
HOŠI BOJUJTE!!!!!!!
I sem se na tu událost oholil:-)
Odpovědět
Vložil: Luboš
já bych jel, vemte to přes Prahu...
Odpovědět
Skutecne prijeli a vytvorili dobrou atmosferu :)
Odpovědět
Vložil: Tréfa
Přesně tak. Děkujem za podporu kluci! :)
Odpovědět
Pánové,nemáte zač...Rádo se stalo..Byl k vidění pěknej pinec.Ondra S Petou skvele vystoupení!Já ted dolepil nové potahy....tak jsem zvědav...jak to půjde....mám trochu obavu:-)A POZOR nikdo nepíše výsledek.Senzačně 9:9!!!!
Odpovědět
vysledek je nadherny, ale vyhra je vyhra :D jaky? teny 05 na obe strany?
Odpovědět
Datum: 20.12.2013
Peto, Tibhara MX P .UVIDIME! Na Chmelnou to snad stacit bude:-)
Odpovědět
Vložil: petr
Na bh nebo fh? Je to rychly?
Odpovědět
Peto,
prvni dojem byl, že je to hrozně tvrdé,ale když jsem to malepil a pinkl s míčkem lehce...tak to bylo hodně tupé,ale když jsem přitlačil tak to letělo moc.V recenzích to bylo lepší,jak T05, ale nevím.Uvidíme!Mám taky KORBELA tak si to můžeš testnout o našem přáteláku nebo v Těmicích.
Odpovědět