Datum: 05.01.2014
Vložil: MK
https://www.youtube.com/watch?v=WryVVUWZTm8
Odpovědět
https://www.youtube.com/watch?v=E_PpI7_pOOI
Odpovědět
Po delší době jsem zpět:-)
Vždy říkám co si myslím a píšu ...tak,jak mě huba narostla...je sice 03:00,ale to mě neodradí....Dnes byl turnaj,který zas splnil očekávání, které si náš klub dává......Jarmila byla v každe z disciplín na bedně, ale to není můj kůň.........člověk, který dokazuje,že z nás je nejlepší je Kuba Jeníček......gratuluji Ti k tomu co si na turnajích dokázal.........pro mě je to strašně moc...ani nevíš jak:-)Nebudu Ti pochlebovat..ani psaát básně, ale jen chci říct všem, že náš tým nerozloží nic...nechte už spekulací ohledně našeho přestupu...Nespekulujte o pracovních povinostech....jen nám přejte úspěch!!!Kamenice ,,A´´ vyhraje OP1 a bude bojovat v kvalifikaci.........nic nepřenechá, nic neprodááááááá.Jen si splní svůj cíl.Jakube, si naše jednička a doufám, že nás dovevedeš do KP3!I tak sedíš na zadních sedačkách!Míra Klapp
Odpovědět
Vložil: Luboš
rád jsem si tuto informaci přečetl :-)
Odpovědět
Datum: 06.01.2014
Vložil: Prosík
Turnaj super a doufám,že se brzo dočkáme fotek :)
Odpovědět
Ondro, teď mě tak napadlo.Prej v Kamenici vznikl novej pár?Nevíš o tom něco?Nešušká se něco v Humpolci?:-)
Odpovědět
Vložil: Filip
zdarec kloučci, no tak to bylo asi v hospůdce veselo. Do 3:00 do rána - hmm zřejmě slušnej oddíl. Škoda mátohy Egona, jinak by sme se zdržeti dýl.
Jinak turnájek pěkně zorganizovanej. Dík.
Odpovědět
Fildo,
byla legrace.zhruba 2 hodiny se probíralo poprsí jedné slečny:-)Největší problém byl v tom,že Kuba tvrdil, že má velikost D a já tvrdil,že ne...tak si asi dovedeš představit tu hloubku debaty:-)
MK
Odpovědět
já jsem byl velký podporovatel názoru Míry :-)
Odpovědět
Datum: 31.12.2013
Titulek: PF
přeju Vašemu oddílu hodně úspěchu do dalšího roku, ať se Vám splní všechno co si přejete :-)
Odpovědět
Datum: 01.01.2014
Hodnej a slušnej kluk?:-)
Odpovědět
Datum: 29.12.2013
Vložil: Kuba
Info k vanocnim turnajum:
21.12 nas oddil usporadal klubovy vanocni turnaj,ktery se po vsech strankach vydaril.Turnaj sme poprve hrali handicapovym zpusobem a myslim,ze v tom budeme pokracovat i pristi rok,protoze je to asi nejspravedlnejsi system..no proste se osvedcil.Behem naseho turnaje bylo videt nejedno prekvapeni a me osobne nejvic mile prekvapil vykon Karla Borila,ktery se dostal az do semifinale.Karel sel hodne nahoru a doufam,ze tuto stoupavou tendenci udrzi. Mensim prekvapenim byly i obe finalove ucasti Jarky Fenclove,ktera dokazala vyradit polovinu naseho acka.A v neposledni rade skvele zahrali i hasici v deblu,kde obsadili treti misto..je videt,ze spolu maji kluci uz neco nahrano..:) Povedla se i spolecenska cast,kde sme turnaj pekne dopodrobna probrali a uz se tesim na dalis rocnik.
Vysledky: singl 1.misto Ja
2.misto Jarmila Fenclova
3.misto Karel Boril
debl 1.misto Kuba/Jarmila
2.misto Fanda/Mira
3.misto Radek/Milos
Odpovědět
Datum: 26.12.2013
letošní turnaj se opět vydařil, zvláště pak jeho závěrečná část :-)
Odpovědět
Datum: 26.12.2013
Musim jen souhlasit!Kulturni cast nemela chybu!Obzvlast stul pod okny,tam bylo to silne jadro:-)Vsem VAM DEKUJU.Jo a ve sportovni casti se bylo take nac koukat.Zapas Kuba vs. Ondra nemel kaz!
Odpovědět