Volná diskuze
Datum: 25.02.2014
Vložil: MK
Zdar, zítra přivítáme SLAVOJ PACOV.
Musíme soupeře udolat a máme slíbenej i sud piva, tak uvidíme!Přijďte pofandit!Děkujeme
Odpovědět
—————
Datum: 24.02.2014
Vložil: Michal Sokol
Titulek: :)
Vy to tady dobre zerete:)a to jsem cetl jen kousek:)doufam ze postoupite do kraje pac si myslim ze na to mate...v nejhorsim si zahrajem pohar:)
Odpovědět
—————
Čau Michale, jestli na to máme se uvídí v kvalifikaci:-)Uděláme vše, aby se postoupilo.Uvidíme kde se bude kvalifikace hrát..Nebude v tom také zamotaná Chotěboř?:-)Zatím zdar.
Odpovědět
—————
Vložil: Kafu
Chotěboř hrát kvalifikaci nejspíš nebude, z našeho okresu tam půjde Ledeč, která ale nejspíš, i v případě umístnění na postupový příčce v kvalifikaci, stejnak nebude chtít postoupit, takže byste měli mít jakože o soupeře míň :) Tak ať se daří... :)
Odpovědět
—————
Děkujeme za zajímavé informace.
Uvidíme, jak všechno bude vypadat.
Teď jsem dostal informaci , že kvalda bude už o víkendu 5-6 dubna.A zatím to vypadá,že se bude hrát v Jihlavě, ale to se může ještě změnit.
Odpovědět
—————
Vložil: Luboš
a koukám, že kluci z Chotěboře objevili nejlepší diskuzní forum o pinecu na Vysočině :-)
Odpovědět
—————
Datum: 27.02.2014
Vložil: Michal Sokol
presne tak z HB okresu budete mit na 95% o soupere min...navic budou z kvalifikace postupovat minimalne 3 ...takze to date
Odpovědět
—————
Datum: 27.02.2014
Já myslím, že to budeme vědět 6.4. kdo to zmáknul:-)
Odpovědět
—————
Datum: 20.02.2014
V pátek míří A-tým do herny v Polesí.
Soupeř je již v klidném středu tabulky a má zajištěnou příslušnost v OP1 i pro příští rok.
U nás není jiná možnost než vyhrát a připravit se na kolo s Pacovem, který bude posledním kolem před utkáním s Humpolcem C o první místo.Uvidíme zda do tohoto vzájemného utkání nebude již rozhodnuto!Bylo by moc pěkné vědět, že zápas v Humpolci již nic neřeší a Kamenice nemůže být sesazena z prvního místa.
Odpovědět
—————
Datum: 19.02.2014
Vložil: TCH
Ahoj,
omlouvám se dnes za technické problémy, nezobrazjí se některé fotky a otravnou reklamu, která tu vyskakuje, musím to vyřešit z poskytovatelem.
Tom
Odpovědět
—————
Datum: 19.02.2014
Vložil: Petr M.
Ahoj,
zvu vás na soustředění stolního tenisu pro děti a mládež do Cvikova.
Podrobné info zde: www.soustredenicvikov.cz
Odpovědět
—————
Datum: 17.02.2014
každý správný kapitán musí umět během zápasu rotovat se sestavou a když to tým potřebuje, tak vystřídat, nesmí se to ale přehánět :-)
Odpovědět
—————
Přesně tak:-)
Ale tým byl už tak dole,že jsem zasáhnout musel:-)
Tak se mi krásně usínalo, že jsem porazil Libora a ono nic:-)Hlavně,že máme za kamaráda rozhodčího, kterej nám neporadí:-)
Odpovědět
—————
jestli si ho porazil na stole, tak to je fajn, co je napsaný na papíře už tě přece nemusí zajímat
Odpovědět
—————
Tak dulezite je,ze me mate ted v hrsti:-)Od nas z tymu to nevedel nikdo,jeste,ze jsem mel horecku a nenaskocil driv:-)to by pak bylo smutno!
Odpovědět
—————