Diskuze

Volná diskuze

Datum: 04.03.2014

Vložil: Libor

Titulek: Re: posledni kolo

:-) opravdu hodně zajímavé:-)

—————

Datum: 12.03.2014

Vložil: Filip OP1

Titulek: Re: posledni kolo

Přesně tak, Kameničáci už sou fakt trapný s tim kupováním a domlouváním výsledků. Jestli náhodou projdou kvalifikací, tak za rok sou zpátky v OP. A taky fakt nechápu jak mohl Humpolec B vyhrát KP3. :-)

—————

Datum: 27.02.2014

Vložil: Petr Macela

Titulek: Soustředění pro děti a mládež

Ahoj,
zvu vás na soustředění stolního tenisu pro děti a mládež do Cvikova.
Podrobné info zde: www.soustredenicvikov.cz

—————

Vložil: MK

Titulek: TURNAJ/návrhy/poznámky/změny

ZDAR přátelé našeho sportu,

omalu začínáme plánovat další ročník turnaje.
Rad bych Vás všechny požádal o nějaké připomínky co udělat líp.Jak si přejete,aby turnaj probíhal.Děláme to pro spokojenost účastníků, tak pište připomínky a hlavní pořadatelé k tomu přihlídnou!Posloucháme názor většiny ne jako jiní:-)Jo a už mám vítěze,který se ozval sám...Filda Nacházel oznamuje výhru..tak to pojďte.ů.-. musíme to změnit:-):-)

—————

Vložil: Luboš

Titulek: Re: TURNAJ/návrhy/poznámky/změny

čtyřhry jednoznačně taky aspoň trochu nasadit, jinak celý bych to udělal bez nějakejch blbejch handicupů, prostě od začátku 0:0. Jo a ještě jedna věc, jak tak sleduju výsledky z divize poslední dobou, tak Filip má hodně mizernou formu :-)

—————

Datum: 28.02.2014

Vložil: Kubajz

Titulek: Re: Re: TURNAJ/návrhy/poznámky/změny

Lubo bez handicapu turnaj delat nebudem..;) Pac bylo od lepsich hracu spoustu kladnejch ohlasu a navic je to zajimavejsi a lepsi hrac i treba s tebou musi hrat naplno..:D :P Jinak ho klidne muzes odmitnout ;)

—————

Datum: 28.02.2014

Vložil: Luboš

Titulek: Re: Re: Re: TURNAJ/návrhy/poznámky/změny

takovýhle kraviny už asi nemám sílu ani komentovat

—————

Datum: 01.03.2014

Titulek: Re: Re: Re: Re: TURNAJ/návrhy/poznámky/změny

Luboši, tvůj komentář překvapil celou mou rodinu.

—————

Vložil: Filip

Jo forma je bídná, ale furt mě to baví. Řek bych že záchranářskej cíl byl splněn až příliš brzo a když proti nám hrál v Jihlavě Zobač, tak z nás asi fakt šel strach. Teď už to byla příprava na příští sezonu, aby nás zase každej podcenil a my něco nahráli na začátku. Nerad to přiznávám, ale s Egonem se vytratil z týmu vítězný duch. Teď Egon hrál proti Polné a ten jeho duch byl zase cítit:-) Když mi nefunguje hlava, nic s tim nenadělá ani skvělá ruka, pohyb, fyzička, taktika....... :-)
Jinak určitě s handicapy, ať maj šanci vyhrát Kubové, Luboškové, Péťové a další srdcaři. Já zas vyhraju v Těmicích

—————

Datum: 05.03.2014

Vložil: Prosík

Pokud teda budete dělat handicup, tak nějaký rozumný. Prohraval jsem tam 7 nebo 6:0 a to už je dost hraniční.. :)

—————

Datum: 06.03.2014

Já osobně si myslím, že velikost handicupu by se mohla mnit.Uvidíme až se Kuba vrátí z hor tak na tom začnem něco dělat, ale zatím máme ohlasy jen od kluků z Humpolce...CO SPARTAK, Chmelná...spíme pánové?ale pak nenadávejte.

—————

Vložil: Filip

čus, sem trochu z formy, ale furt mě to baví. Handicapy nechat, maximálně však 9 bodů náskok. 4 náskok, jak sem tu někde četl je fakt nic. Krajskou soutěž v Jižních Čechách rozdělit na 1-6 tým v tabulce jako KP2 na Vysočině 7-12 jako KP3.
A ještě všichni hráči z letos postupujících týmů bez handicapu!!!
Ze základních skupin postupující max. do pavouka 1-16, ne jako loni, že jsme se celej den plácali a pak vítěz skupiny postoupil do pavouka 1-32.
Ste chytrý klucí, tak to snad ňák vymyslíte, abych zas vyhrál. :-)

—————

Datum: 26.02.2014

Titulek: Vysledek s Pacovem

Zdar,upracovana vyhra 12:6.Souper kousal,ale i tak dekujeme chlapum z Pacova za prelozeni.Kuba plnej,zbytek 2,5b.

—————

Vložil: AP

Titulek: Pozdrav z Arabie

Zdar, tak doufam, ze v tom v breznu uvidim v Humpolci kvalitni vykon prebornika OP1 z Kamenice. Vzal sem si na to volno, priletim z daleka, tak doufam, ze me nezklamete! Skoda jen, ze uz sem dopsanej na soupisce Decka, zahral bych si :-)

—————

Titulek: Re: Pozdrav z Arabie

Čau Adame, včera jsem na tebe akorát myslel.Co ten kluk v Arábii,aby nešel výkonostně dolu, když má teď tu malou kočku:-)Přijď se podívat rádi tě uvidíme.Jedeme do Humpolce vyhrát.V žádném případě to nevypustíme i kdyby bylo už rozhodnuto!Chceme to mít s nulou na konci sezóny.Buď rád, že raději nebudeš hrát.TO víš.... teď už Ti body nenecháme:-)

—————