Diskuze

Volná diskuze

Datum: 29.09.2014

Vložil: Luboš

Titulek: Re: KP2

ok, my už se taky těšíme, budeš hrát KP II nebo KP III nebo oboje? :D

—————

Datum: 29.09.2014

Vložil: MK

Titulek: Re: Re: KP2

Tak stat se muze vse...ucta musi byt ke kazdemu souperi....budeme bojovat...a Ondro v zadnem pripade
nesmite jit dolu....moc se tesim na sobotu...Vsem Vam preju paradni vstup do souteze...

—————

Datum: 30.09.2014

Vložil: Prosík

Titulek: Re: Re: Re: KP2

Míro budeme to mít těžké. Pavel dává přednost fotbalu a tak se musí nejdřív poptat na fotbalu jestli může jít na pinec, protože má stejný časy zápasů… S tím, že stejně vůbec netrénuje. Já se na sobotu už těším, až to zase vypukne:) Máme Světlou a na tu si jako vždy věříme a pak Chotěboř, která podle mě bude nejtěžší soupeř v celé KP2:)

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: KP2

Ondro, tak kdyz se mu to kříží..tak se bude muset asi rozhodnout cemu dat prednost...ve fotbale je,ale prej hodne dobrej..tak Ti nevim...
Jo Chotěboř....uvidíme co k nám přivezou za hráče:-) pro nás to bude křest ohněm, ale když jsem viděl o víkendu, že chybělo málo a byla remíza i s H.B. - B.....S kubou nas nejlepsi zapas ve ctyrhre a vedeni v pátem 8:4..Bohuzel to nestacilo.A já pak vedl nad Novákem v pátém 7:1....a nedohrál jsem to....
Hodně se těším na pana Sokola....

—————

Vložil: kafu

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

já budu hrát určitě trojku, dvojka se ještě uvidí, taky nám budou možná někteří chybět :) ale pan Sokol nalepil novej backhand a poctivě trénuje, ten chybět nebude :D
po sobotním výprasku s Chmelnou určitě máme na čem pracovat :D

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

Po našich zápasech s H.B. Kuba volal hned Tréfu a když nám říkal , že vedou 8:0..tak nam celkem spadla brada:-)Tak kazdej den neni ruzovej:-)Stando, tak to se v sobotu asi potkáme:-)Budu asi hrát jak KP3 tak KP2...a pokud si dobre pamatuju..tak Ti dluzim jednu porazku:-)Ale to je uz hodne dávno:-)

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

Dobrej asi je :) Slyšel jsem od Luboše, že chybělo trochu štěstí a byla remíza :) Já nad Standou Kafkovim vedl 2:1 a 10:4 a nevěřil bys tomu, já ten set neudělal... :D

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

Prosík: a nakonec jsi to stejnak vyhrál, ikdyž jsem v pátým vedl 10:6 :D btw: to jsem pak vedl i s Danem Trefilem 10:6 v pátym a opět to prohrál :) a proto ten pinec hraju, pár balonků a je to úplně jinak :)

—————

Datum: 01.10.2014

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

Takovej zápas jsem ještě nehrál, aby se to až tak moc otáčelo.. :D Stando musíš zapracovat na koncovkách :D

—————

Datum: 01.10.2014

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

Stando, tak doufam, ze si ty koncovky nevyberes v Kamenici:-) Ja hral s Ondrou i Danem...taky v 5 setech...tak se tesim na nas souboj.....:-)Za tri dny...to prijde.....

—————

Datum: 02.10.2014

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

jistější bude vyhrávat 3:0 nebo 3:1 ;) (kéž by :D) snad k vám trefíme :))

—————

Datum: 02.10.2014

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KP2

Stando....trefite....takove mesto nejde minout....kdyz bude treba volej....:-)▪▪▪:-)

—————

Datum: 10.09.2014

Vložil: Filip

Titulek: Díky

za podporu s Pedagogem. Dycky holt nevyhraje ten lepší :-(

—————

Datum: 11.09.2014

Titulek: Re: Díky

Fildo, radi.....delal jsem s Kubou co jsem mohl...Skoda peknej zazitek..Pekny výkony.Milda mel smulu..Ty si hral prece svuj standart a dva body doma:-)Obrovska skoda je prohra Michal v tom patem setu,kdyz vedl 10:7..No jo no..kdyz vemu ty zlomove momenty...tak vyhra byla jasna....co se da delat....Jo a Milda plati 200Kč za hození pálky.TO si vyberem az se potkame.

—————

Datum: 11.09.2014

Vložil: Filip

Titulek: Re: Re: Díky

já myslel jako že celej tým jsme byli lepší. A Milánek tu pálku jen tak opatrně upouštěl do závěsu a eště jí chytal :-)
Machírci, koukal sem na ten jejich web a o to víc mě sere že sme je neposlali z brekem domů.

—————