Diskuze

Volná diskuze

Datum: 30.09.2014

Vložil: hrusky a lopaty

Titulek: Re: Re: Pohar

Nech ho, aspon je sranda :D jinak by me taky zajímalo kdo to je, přehled, sice zkreslenej, docela ma

—————

Vložil: kafu

no to áčko jste v tý jejich sestavě mohli porazit :) to je celkem škoda, zvlášť prohrát s Pepíkem Vrbatovic :))

—————

Vložil: Luboš

Titulek: Re: Re: Re: Pohar

Pepík když chytne serii backhandovejch kontrů tak porazí i Bolla :D

—————

Vložil: MK

Titulek: pro fanouška:-)

:-))))))

—————

Datum: 25.09.2014

Vložil: Kamenice

Titulek: Pohar

V sobotu oba tymy kamenice ceka v poharu dobry souper. Acko nebo becko vysledek bude uplne stejny. Aspon bude videt srovnani s tymem v kp2 kam si acko na rok koupilo ucast. Dele to nebude.

—————

Titulek: Re: Pohar

tak teď tomu nerozumim, nebyl byste schopný sestavit alespoň jednu srozumitelnou větu?

—————

Jeeeee....Dobry den, uz jsem myslel, ze se neozvete..jsem rad, ze nas budete provadet celou sezonou.Muzem udelat sazku....davam sud, ze nase ACKO KP2...UDRZI.MATE ODVAHU BYT CHLAP A TUTO NABIDKU PRIMETE?NEBO SE BUDETE SCHOVAVAT....?PEKNY VECER....

—————

Vložil: Podpis

MALEM JSEM BYL*** JAKO VY A NEPODEPSAL JSEM SE. MIRA KLAPP:-)

—————

Vložil: Filip

Nemá pocit že havlbrod harje KP 2. Zřejmě znalec :-)
Ale díky za příspěvek, už to tu začínala být nuda. Před týdnem hráli oba týmy HB dobře, i když výsledek nic moc, ale to bylo srovnání s krajskou elitou :-)

—————

Datum: 26.09.2014

už je to tady zase "krajská elita" :D

—————

Vložil: kamenice

Pokud vim,tak minuly rok Havlickuv Brod hral KP2.Pro Kamenici A to bude srovnani a myslim,ze si uvedomi,ze kupovat tuto soutez nebylo dobre a zeje to nad jejich moznosti.Jediny kdo by mohl dat nejaky bod je Vana s antispinem. Myslim,ze vic bodu uhraje kamenicke B,kteri kvalitni soupere umi proverit lepe.

—————

Skoda, ze prani, ktere mate se nepovede naplnit:-).Ty 4 kloucci, ktere mate tak rad...si to uhrajou ..nebojte...Ze na tuhle soutez nemame slysime uz od OP2...Jsem jen zvedav..jestli dokážete na konci sezony uznat svou chybu, kdyz ted umite tak krasne provokovat.. Mějte se krásně a hlavně klid v duši:-)))))))Mira Klapp

—————

Vložil: Filip

A kterej pak Ty seš, že seš tak chytrej? Taky chodíš pinkat, nebo jen rozumuješ??

—————

Datum: 29.09.2014

Vložil: Prosík

Dokud je míček kulatej, tak spadnout může každej.. Ale Kamenice s čerstvou posilou panem Váňou bude hrát klidnej střed KP2.
Na padáka tam budeme my - Humpolec :D

Zdravím Kamenici

—————

Datum: 29.09.2014

Vložil: kafu

Titulek: KP2

KP2 bude celkem zajímavá letos podle mě, žádnej superfavorit ani žádnej tým jasně na padáka :) ale Kamenici bych na sestup taky rozhodně netipoval :) btw: už se k vám těšim příští týden :D

—————