Datum: 09.11.2014
Vložil: Kubajz
https://www.playboy.com/videos/table-tennis-champ-soo-yeon-lee
:D
Odpovědět
Datum: 07.11.2014
Vložil: SKST
Tak tabulka uz nevypada tak lichotive.K tomu jeste vase hvezdy klesaji kam patri.Myslim,ze z prvotni euforie to jeste bude boj o zachranu.
Odpovědět
Vložil: MK
Dobrý den, máte pravdu:-)Je škoda, že u nás vládne spokojenost, ale máte pravdu, že celou sezónu to bude BOJ.Jak říkal můj děda.....tak nejhorší boj je s BLBCEM:-)))))).Už jsem myslel, že nežijete.......Pěkný den.
Odpovědět
Vložil: Hrusky...
Hvezdy klesly na 80 % a Kamenice ztraci bod na 2. pricku, jo, vypada to, ze kamenice je opravdu tam, kam patri :) Jinak zitra potrapte Mezirici a snizte jim trochu sebevedomi, at si tolik v KP 1 nevyskakujou :D
Odpovědět
Datum: 22.10.2014
Vložil: hrusky a lopaty
Titulek: KP 2
gratuluju kamenici k hezkemu vstupu do souteze, ted uz asi dete na postup co? :)
Odpovědět
Datum: 23.10.2014
Dekujeme:-)
I v KP1 neni spatnej zacatek:-)
Příští víkend máme TřeŠť a Rokytnici..
Výsledky budou důležité pro další plány:-)
Kuba,ale prohlásil, že všechno co bude pod třetí místo nebere:-)
Odpovědět
Datum: 24.10.2014
Vložil: hrusky a lopaty
taky tak trochu doufame ze budou postupovat tri :D ted uz hlavne cokoliv pod treti misto bude zklamani, kdyz ste takhle zacali... rokytnice bude tezka.
Odpovědět
Datum: 25.10.2014
Peto, co hrajou v te Rokytnici....?Jsou ve stejnem slozeni ....jako na kvaldu proti Chmelne?
Odpovědět
Datum: 26.10.2014
Vložil: kafu
mě ta Rokytnice nepřijde nic moc :) až na Noska (ale i ten hratelnej) jsou všichni porazitelní...řekl bych, že těsně vyhrajete :)
Odpovědět
Datum: 27.10.2014
Vložil: Prosík
Třešť ani Rokytnice v sobotu nevyhrajou.. :)
Odpovědět