Diskuze

Volná diskuze

Datum: 05.01.2015

Vložil: kubajz

Titulek: Re: Re: prebory

Ondro,ty si mel v sobotu menzes? :D :D :D

—————

Datum: 09.01.2015

Vložil: Prosík

Titulek: Re: Re: Re: prebory

kubo menzes to nebyl :D ale je možný, že to bylo nedostatkem sexu a toho,že si mě zase vyšoupnul z turnaje!! :D

—————

Datum: 10.01.2015

Vložil: MK

Titulek: Re: Re: Re: Re: prebory

Ondro,
dneska hodne uspechu...........
Zdar

—————

Datum: 10.01.2015

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: prebory

Ahoj Míro :) ,
tak se zadařilo a Světlou jsme porazili a z Chotě. jsme si dovezli pěknej nářez(ostuda..).

Dneska jsem udělali další krok k udržení KP2 :)

Mrzí mě vaše zaváhání v Chotě. , ale věřim, že to na postup bude :)

—————

Datum: 11.01.2015

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prebory

Ondro....

To ani nebylo zavahani....to byl utek od smrti:-):-)....Chotebor ma sve kvality....coz uz vite i v Humplu.....takbted koukam na KP1 a mozna budete mit v KP 2 dve druzstva....:-):-):-):-):-):-):-)tento rok asi divizka nebude:-):-):-):-)

—————

Datum: 12.01.2015

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prebory

No my jsme s nima neměli co hrát,každej trochu vyrovnanej zápas kluci prdli a najednou byl konec :D nestraš,letos ta KP1 neni tak silná, takže jestli to neudrží, tak jsou pěkný nepinci :D

—————

Datum: 04.01.2015

Vložil: Tréfa

Titulek: Re: prebory

Čau,
také myslím, že to celý organizační výbor skvěle zvládnul. Každý si podle mě zahrál dostatečně i při takovém počtu lidí.

Díky a doufám, že za rok to bude opět v Kamenici! :-)

—————

Zdar,

i já jsem moc rád, jak se to zvládlo:-)VŠEM VÁM patří DÍK!!!!Verča s Aničkou zaslouží pochvalu...Turnaj ukázal, že mladá krev může pořádat turnaje a myslím, že je tam hodně komunikace, která pomáhá hladkému průběhu......Je to smutné, ale musím uznat, že Luboš to měl pod palečkem líp něž já s Kubou minulej rok:-)))
Fando, tentvůj úspěch mě stál 1500Kč a odjezd z hospody v 5 hodin:-).Jo.. až bude příští rok opět přebor...tak mě tam toho Péťu Marka dejte třeba čtyřikrát:-))))))))

Fanda je hvězda...Fanda je naše hvězdaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

PS:Dan už zase začíná hrát pinčes....aspoň to tak vypadá:-))))

—————

Vložil: Luboš

Míro, na náš posezoní turnaj postavíme 9 stolů, pozvem 100 lidí, koupíme 2 sudy plzně a uděláme turnaj jakej svět neviděl :D

je vidět, že Fanda už potřebuje hrát vyšší soutěže, ty lepší hráči ho nemaji jak porazit :D

—————

Vložil: Fanda

Díky klukům z Áčka ale i ostatním fanouškům za vytvoření skvělý atmosféry na poslední zápasy ikdyž se to asi všem nemuselo líbit...Já každopádně jsem si to užil a přál bych každýmu aby to někdy mohl zažít myslím že hlavně kvůli tomuhle ten náš hobby pinec hrajem.Ještě díky Lubošovi za skvělou organizaci společně s holkama těch lidí bylo fakt dost ale mladí to zvládli. Míro jsem rád že jste to tak dobře zakončili mě už fakt pak nějak došla baterie ale o mě je známý že mám ty koncovky slabší....teda ty společenský...

—————

Datum: 05.01.2015

Vložil: Filip

No je pravda že držet krok s Kubou a Mírou je někdy fuška, tedy myslím společenskou fázi.
P.S.: Ale ono to bylo taky tim že kloučci měli ve 2 dohráno :-) a tys hrál do posledního zápasu, což většinou bývá finále.

—————

Vložil: kafu

máte někde celkový výsledky těch vašech přeborů? Jinak ve Žďárskym bylo 28 lidí, u nás v HB jen 16 :) zejtra se na vás přijdu podívat v Chotěboři :D

—————

Vložil: Luboš

Stando, celkový výsledky mám já....dám to všechno do elektronický podoby a vyvěsim to sem, ale zatim nebyl čas :-)

—————

Vložil: kafu

ok, v pohodě, jen tak pro zajímavost bych mrknul...ale účast jste teda měli fakt parádní, závidim :)

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: prebory

Zdar Stando,
´část byla parádní a i celková nálada parádní.....v tolika lidech nikdo nehledal problémy a vše se řešilo s úsměvem:-)Možná tomu pomohla Terezka za pultem našeho baru.....:-)Každopádně Terce a Tom..taky Dík.
Stando, zítra přijď budem bojovat...a snad ten duel přinese pěkné momenty........

—————