Volná diskuze
Datum: 22.02.2015
Vložil: MK
No....slušné...myslím, že Lundqist asi nebyl moc rád:-)))))))))
Odpovědět
—————
Datum: 08.02.2015
Kamenice A......porazila prvni tym tabulky....a timto vysledkem se ujima vedeni v KP2.....
CO NAM NAPISETE CHYTREHO???
Odpovědět
—————
Datum: 11.02.2015
Hmmmmmmmmm
To je ticho:-)))))
Odpovědět
—————
Datum: 04.02.2015
Vložil: kamenice
Titulek: skst
Kde je vysledek utkání z Humpolce? Jestli se to teda vůbec hrálo.
Odpovědět
—————
Datum: 04.02.2015
To se musíte zeptat pana Vachtfeidla,
ale asi to tam bude dávat až se bude hrát to aktuální kolo.Jste znalej věcí, když víte, že se zápas předehrával:-)Moc lidí to nevědělo...Už je jasné, že jste někdo z našeho okolí....Na výsledek si počkejte....Nebojte...naše družstvo jasně vyhrálo...a to ještě jeden hráč nebyl střízlivej...TO je co..
Odpovědět
—————
Datum: 08.02.2015
Vložil: Prosík
Stejně to je nějakej nepink z okresu ;)
Odpovědět
—————
Datum: 22.01.2015
Vložil: Kamenice
Titulek: SKST
Po poslednim kole pada vase acko,tam kam patri.Remiza s jednim z horsich tymu souteze a se stestim vyhrane utkani s poslednim tymem.Je videt,ze mate jedinou kvalitni hracu a bez ni to nemate na popredi souteze.Preskocit soutez byla,zda se,chyba.
Odpovědět
—————
Datum: 23.01.2015
Vložil: Kubko
:D :D
Mas uplnou pravdu a mne nezbyva nez s tebou souhlasit.
Jen to trosku poukazuje na to,ze KP2 neni zadna soutez,protoze 4 velmi spatne hrajici nymandi se v ni drzi na prubeznem tretim miste. :D
Odpovědět
—————
Datum: 23.01.2015
Taky me ihned napadlo, ze padame hodne....treti misto je pro novacky katastrofa:-)Myslite spatneho hrace Kubu, který v tomto kole neprohrál ani jeden zápas?Už začínáte byt krapet mimo mísu..tak opatrne, aby jste neprisel o svojí váhu:-)Jo a když jsme u toho hodnocení tak nejhorší hráč týmu jsem já, tak si klidně berte do ust Mirdu Klappa, ale druzstvo uz nechte byt.Sam musite uznat, ze nemate pravdu:-)
Odpovědět
—————
Datum: 15.01.2015
Vložil: Luboš
do sekce články byly umístěny kompletní výsledky OP přeborů
Odpovědět
—————
Datum: 22.01.2015
Vložil: kafu
díky, fakt pěkná účast :)
Odpovědět
—————
Datum: 03.01.2015
Vložil: Hrusky...
Cau,
diky Kamenicakum, Verce a Anicce a vsem dalsim, kteri prispeli za perfektne organizacne zvladnuty okresni prebory. Ukocirovat 50 lidi neni sranda, ale zvladli ste to.
Jeste chci pochvalit vsechny ucastniky, za to kolik nas bylo. Napriklad ve Zdarskym okresu se na prebory sjelo ubohych 15 lidi, takze vsechna cest nam Pelhrimakum.
A taky gratuluju vsem, co me porazili :/
Odpovědět
—————
Datum: 03.01.2015
Vložil: Prosík
Ahoj,
turnaj dobře zvládnutý a bylo na co koukat :).
Ještě jednou gratulace Fandovi Jelínkovi! Ale na druhou stranu se mi nelíbilo řvaní Luboše Váni po každém jeho bodu..jako chápu, že mu to přeje, ale pořád skandovat a řvát, když my hrajeme 2metry od něj, tak to není moc fair-play..
PS: Já mu to přál taky :) :D
Odpovědět
—————
Datum: 04.01.2015
Vložil: Luboš
hele Ondro budu tě muset vystřelit na měsíc.... :-)
Odpovědět
—————
Datum: 04.01.2015
fair-play.......
kdyby bylo potřeba někoho při Fandy zápase pokousat tak to uděláme:-))Kamenické ACKO je jako jeden orgán:-)))))))
Odpovědět
—————