Diskuze

Volná diskuze

Datum: 22.02.2015

Vložil: MK

Titulek: Re: Slusny na 11 let :)

No....slušné...myslím, že Lundqist asi nebyl moc rád:-)))))))))

—————

Datum: 08.02.2015

Titulek: pro FANOUSKA:-):-):-):-)

Kamenice A......porazila prvni tym tabulky....a timto vysledkem se ujima vedeni v KP2.....
CO NAM NAPISETE CHYTREHO???

—————

Datum: 11.02.2015

Titulek: Re: pro FANOUSKA:-):-):-):-)

Hmmmmmmmmm

To je ticho:-)))))

—————

Datum: 04.02.2015

Vložil: kamenice

Titulek: skst

Kde je vysledek utkání z Humpolce? Jestli se to teda vůbec hrálo.

—————

Datum: 04.02.2015

Titulek: Re: skst

To se musíte zeptat pana Vachtfeidla,
ale asi to tam bude dávat až se bude hrát to aktuální kolo.Jste znalej věcí, když víte, že se zápas předehrával:-)Moc lidí to nevědělo...Už je jasné, že jste někdo z našeho okolí....Na výsledek si počkejte....Nebojte...naše družstvo jasně vyhrálo...a to ještě jeden hráč nebyl střízlivej...TO je co..

—————

Datum: 08.02.2015

Vložil: Prosík

Titulek: Re: Re: skst

Stejně to je nějakej nepink z okresu ;)

—————

Datum: 22.01.2015

Vložil: Kamenice

Titulek: SKST

Po poslednim kole pada vase acko,tam kam patri.Remiza s jednim z horsich tymu souteze a se stestim vyhrane utkani s poslednim tymem.Je videt,ze mate jedinou kvalitni hracu a bez ni to nemate na popredi souteze.Preskocit soutez byla,zda se,chyba.

—————

Datum: 23.01.2015

Vložil: Kubko

Titulek: Re: SKST

:D :D
Mas uplnou pravdu a mne nezbyva nez s tebou souhlasit.
Jen to trosku poukazuje na to,ze KP2 neni zadna soutez,protoze 4 velmi spatne hrajici nymandi se v ni drzi na prubeznem tretim miste. :D

—————

Datum: 23.01.2015

Titulek: Re: SKST

Taky me ihned napadlo, ze padame hodne....treti misto je pro novacky katastrofa:-)Myslite spatneho hrace Kubu, který v tomto kole neprohrál ani jeden zápas?Už začínáte byt krapet mimo mísu..tak opatrne, aby jste neprisel o svojí váhu:-)Jo a když jsme u toho hodnocení tak nejhorší hráč týmu jsem já, tak si klidně berte do ust Mirdu Klappa, ale druzstvo uz nechte byt.Sam musite uznat, ze nemate pravdu:-)

—————

Datum: 15.01.2015

Vložil: Luboš

Titulek: výsledky OP přeborů

do sekce články byly umístěny kompletní výsledky OP přeborů

—————

Datum: 22.01.2015

Vložil: kafu

Titulek: Re: výsledky OP přeborů

díky, fakt pěkná účast :)

—————

Datum: 03.01.2015

Vložil: Hrusky...

Titulek: prebory

Cau,

diky Kamenicakum, Verce a Anicce a vsem dalsim, kteri prispeli za perfektne organizacne zvladnuty okresni prebory. Ukocirovat 50 lidi neni sranda, ale zvladli ste to.

Jeste chci pochvalit vsechny ucastniky, za to kolik nas bylo. Napriklad ve Zdarskym okresu se na prebory sjelo ubohych 15 lidi, takze vsechna cest nam Pelhrimakum.

A taky gratuluju vsem, co me porazili :/

—————

Datum: 03.01.2015

Vložil: Prosík

Titulek: Re: prebory

Ahoj,

turnaj dobře zvládnutý a bylo na co koukat :).
Ještě jednou gratulace Fandovi Jelínkovi! Ale na druhou stranu se mi nelíbilo řvaní Luboše Váni po každém jeho bodu..jako chápu, že mu to přeje, ale pořád skandovat a řvát, když my hrajeme 2metry od něj, tak to není moc fair-play..

PS: Já mu to přál taky :) :D

—————

Datum: 04.01.2015

Vložil: Luboš

Titulek: Re: Re: prebory

hele Ondro budu tě muset vystřelit na měsíc.... :-)

—————

Datum: 04.01.2015

Titulek: Re: Re: prebory

fair-play.......
kdyby bylo potřeba někoho při Fandy zápase pokousat tak to uděláme:-))Kamenické ACKO je jako jeden orgán:-)))))))

—————